12-27_Casa_oficiswDilluns passat, 17 de desembre, va tenir lloc a l'EINA Escola de Formació la clausura del programa Casa d'Oficis (www.elvendrellfesbarri.cat), cofinançat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament del Vendrell.

 

Aquest projecte d'un any de durada ha tingut dos àmbits formatius: d'una banda, el d'Imatge i so i, de l'altra, el d'Auxiliar d'operari d'informàtica. En cadascuna de les modalitats hi han participat 8 joves menors de 25 anys en situació de desocupació que, al llarg d'aquests mesos, han rebut una formació específica tant teòrica com pràctica en els àmbits esmentats, amb la finalitat d'adquirir els coneixements professionals que els permeti la seva incorporació al mercat laboral.

Després d'una primera part en la qual els alumnes van presentar un vídeo resum sobre les activitats dutes a terme al llarg del programa, Kenneth Martínez, regidor d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament del Vendrell, i Xavier Viejo Vicente, cap del Servei Territorial del SOC a Tarragona, van fer el lliurament de diplomes, alhora que van incidir en la importància de l'educació com a requisit indispensable per a la inserció laboral.

La Casa d'Oficis és un programa l'objectiu primordial del qual és propiciar la inserció laboral dels joves menors de 25 anys amb especials carències formatives, que combinen formació i experiència laboral en un context de feina real.



©2019 Ajuntament del Vendrell