12-19_Track_ImatgewEl Concurs de Música del Vendrell Track s'inclourà, com l'any anterior, dins els actes de la Festa Major del Vendrell els dies 26 i 27 de juliol. El procés d'inscripcions per participar en aquesta competició musical s'obrirà el proper mes de gener. Així, tots aquells grups que hi vulguin prendre part s'hauran d'inscriure del 7 de gener fins a la data límit, el 20 de febrer.

Els interessats a participar-hi podran trobar tota la informació relacionada amb les inscripcions, així com les bases del concurs, a la pàgina web www.trackvendrell.cat . A més, en aquest lloc web es pot consultar el programa, el procés de selecció i els premis per als guanyadors, així com la història del concurs i els participants d'anteriors edicions.

El disseny gràfic del cartell del Track 2013 manté la mateixa línia que l'any anterior i ha estat elaborat pel jove vendrellenc ErikConka, nom artístic d'Erik Toldrà Jordà.

 

El TRACK, organitzat per les regidories de Festes, Joventut i Cultura de l'Ajuntament del Vendrell, vol fer una petita aportació a aquests grups i donar-los una oportunitat tot promovent i difonent la seva música.PROCÉS DE SELECCIÓ

El jurat, format per músics i professionals del món de la música, serà l'encarregat de seleccionar els grups que passaran a la final, així com els guanyadors.

El jurat per als tres premis del TRACK i el jurat del Premi Baix Penedès serà diferent en cada part del procés.

El jurat del TRACK està format per:

- Un representant de l'Associació de Músics del Baix Penedès
- Un component del grup guanyador del Track 2012
- Un membre del grup convidat
- Un professional vinculat als mitjans de comunicació
- Un músic professional

El jurat del Premi Baix Penedès està format per:

- Un representant de l'Associació de Músics del Baix Penedès
- Un component del grup guanyador del Premi Baix Penedès 2012
- Un membre del grup convidat
- Un professional vinculat als mitjans de comunicació
- Un músic professional

Si durant el procés es detecta que un grup ha presentat una versió a concurs (tant si és dels temes enviats per a la inscripció com dels de l'actuació en directe) o ha firmat un contracte discogràfic, aquest quedarà desqualificat en aquell mateix moment.

SELECCIÓ DELS FINALISTES

Els dos jurats faran un procés de selecció passant per diferents fases fins a tenir els sis finalistes del TRACK i els tres finalistes del Premi Baix Penedès. L'organització ha decidit reduir a 3 els grups finalistes i potenciar el premi de la categoria del Baix Penedès per tal d'augmentar-ne l'exigència i el nivell dels grups seleccionats, situant-los a l'altura dels escollits per al concurs TRACK.

El procés de selecció es farà entre 25 de febrer i el 21 de març. Els dos jurats treballaran per separat i cadascun durà a terme la selecció dels finalistes i dels dos grups que quedaran a la reserva. Cada jurat escoltarà els temes que els membres dels grups han seleccionat prèviament i que han presentat a través de la pàgina web del concurs.

Els noms dels grups finalistes i dels que quedaran a la reserva es publicaran al web del TRACK el dia 22 de març de 2013.

PREMIS TRACK

PREMI ALS FINALISTES

Els sis finalistes del Track enregistraran un CD amb una cançó de cada grup a l'estudi de gravació La Casamurada per tal que l'organització en faci difusió als mitjans de comunicació, a les empreses de representació i a les administracions públiques. Cada grup finalista rebrà 25 còpies per al seu ús personal. La gravació del CD es durà a terme el mes d'abril de 2013, i cada grup disposarà d'un dia d'estudi.

PREMIS ALS GUANYADORS

1r Premi TRACK:
- Gravació d'un disc a La Casamurada sota la producció de Jesús Rovira, durant el primer trimestre de 2014.
- Disseny i maquetació del disc (1.000 còpies).
- Actuació a la sala Monasterio de Barcelona el setembre de 2013 (Festes de la Mercè). Actuació remunerada amb 300 €, lliures d'impostos.

2n Premi TRACK: 1.000 €, lliures d'impostos

3r Premi TRACK: 600 €, lliures d'impostos

Premi BAIX PENEDÈS:

- Actuació a la sala Monasterio de Barcelona el setembre de 2013 (Festes de la Mercè). Actuació remunerada amb 200 €, lliures d'impostos.
- Actuació al festival de l'Anòlia d'Igualada el juliol de 2014. Actuació remunerada amb 500 €, lliures d'impostos.
- Formació del grup a càrrec d'un músic/productor. Premi cedit per l'Associació de Músics del Baix Penedès.
- 300 €, lliures d'impostos

NOTA: S'ha deduït dels premis el percentatge pertinent establert a l'article 52 de la Llei de la renda de les persones físiques.

Per a MÉS INFORMACIÓ, www.trackvendrell.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell