05-04_sant_jordi_2011wEnguany l'Ajuntament del Vendrell organitza el XLI Concurs Literari Sant Jordi. Per a aquesta edició del certamen, s'ha volgut aprofitar l'avinentesa que el 2013 se celebra el centenari del Club d'Esports Vendrell i dedicar el tema a l'àmbit dels esports i la vida saludable. En aquest certamen

hi poden participar els alumnes que cursen des de 3r de primària fins a 2n de batxillerat de tots els centres escolars del Vendrell, i l'objectiu és estimular-ne la lectura, l'escriptura i la creativitat.

 

S'han fet arribar les bases del Concurs Literari Sant Jordi a les escoles, i els treballs s'hauran de presentar al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, del Vendrell) abans del 8 de març de 2013.

Atenent el gran nombre de participants, hi haurà sis premis per curs de 3r a 6è de primària, i tres premis per curs a l'ESO i el batxillerat. Així mateix, com cada any, tots els participants rebran, com a obsequi, un llibre que recull els treballs premiats l'any anterior, il•lustrats pels alumnes de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa.

El lliurament dels premis tindrà lloc el dia de Sant Jordi a la tarda.



©2019 Ajuntament del Vendrell