12-08_SSilvestrewJaume Leiva, campió d'Espanya de mitja marató, participarà a la Sant Silvestre del Vendrell

El Patronat Municipal d'Esports organitzarà el dia de Sant Esteve, per segon any consecutiu, la Cursa Sant Silvestre, que tindrà un recorregut de 5 quilòmetres pels barris marítims. Enguany els corredors sortiran de l'Alberg Santa Maria del Mar fins a la Masia Blanca, i tornaran pel mateix passeig passant pel port de Coma-ruga.

Com a novetat en aquesta edició, els corredors disposaran de control xip i d'un atractiu regal que consistirà en un polar de coll i uns guants. A més dels premis als guanyadors de les diferents categories, també rebran premi els primers corredors locals i el club més nombrós.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, ha explicat que es vol donar un caire festiu a la prova i animar tota la família a practicar running. Segons Teruel, "poder organitzar un acte esportiu com aquest és una gran oportunitat per al Vendrell i, per això, faig una crida a la participació. Des de l'Ajuntament volem que el dia 26 de desembre, a més de celebrar un esdeveniment esportiu, sigui una festa per a la vila i per a tots els vendrellencs". D'altra banda, el regidor d'Esports ha manifestat el seu agraïment a totes les entitats esportives del Vendrell, i molt especialment al Club Runners El Vendrell, que contribueixen amb els seus voluntaris perquè aquesta cursa sigui possible.

Tots els escolars entre 6 i 11 anys podran participar de forma gratuïta en les curses infantils, que tindran lloc a les 11.15 h. Les inscripcions es podran realitzar al parc de l'Alberg Santa Maria del Mar el mateix dia de la cursa a partir de les 9.30 h; també es poden fer en línia a www.sansilvestrevendrell.com.



©2019 Ajuntament del Vendrell