12-18_BiciMaratwEl passat diumenge 16 de desembre sota el lema "Amb bici al Vendrell per la Marató de TV3"  va tenir lloc una pedalada popular organitzada pel Patronat d'Esports del Vendrell, amb la col·laboració de la Penya Ciclista del Baix Penedès. Aquesta iniciativa solidària va mobilitzar 171 ciclistes, entre infants i adults, i va suposar una recaptació de 513 euros.

A dos quarts d'onze del matí petits i grans van iniciar el recorregut de 7 quilòmetres, sortint des del Patronat d'Esports en direcció al poble de Sant Vicenç i tornant cap al punt de sortida.

Aquesta activitat esportiva es va sumar a la gran participació social que hi va haver a tot Catalunya i que va permetre a La Marató de TV3 aconseguir un nou èxit de mobilització i una xifra econòmica de 10.113.152 €. Aquesta és la quantitat que reflectia el marcador en el moment en què Ariadna Oltra i Òscar Dalmau van acomiadar el programa, a la 1.25 h de la matinada, superant el rècord de l'edició anterior en prop de 3 milions d'euros.

Sergi Teruel, regidor d'Esports, que va participar en la pedalada, va manifestar: "Em sento orgullós de veure com els esportistes del Vendrell, un cop més, han demostrat el seu tarannà solidari".



©2019 Ajuntament del Vendrell