11-29_Jornada_solidria_2_webLa Marató de TV3, Càritas, Creu Roja i Esport Solidari Internacional seran els beneficiaris dels recursos donats pels assistent.


El proper 1 de desembre de 9 h a 14 h, al Complex Esportiu del Tennis Vendrell, espai cedit pel Patronat Municipal d'Esports, tindrà lloc la 2a Jornada Solidària "Esport i Cultura", organitzada des del Consell Esportiu del Baix Penedès i el Club Tennis Coma-ruga Atlètic, amb l'objectiu de recollir fons i productes per destinar-los a Creu Roja, Càritas, Esport Solidari Internacional (ESI) i La Marató de TV3.

Tots els actes de la Jornada estan oberts a tothom i pensats per a totes les edats. De 9 h a 10.45 h es farà un torneig de tennis; el preu serà 1 € i aliments per a Càritas. De 10 h a 13.30 h, les pistes municipals acolliran un torneig de pàdel. Per participar-hi cal abonar 3 € i portar material esportiu, nou o de segona mà, per a ESI. També de 10 h a 13 h es farà una caminada popular amb sortida i arribada al Club Tennis Vendrell, amb un preu per persona de 5 € més aliments. Paral•lelament, es faran cursos específics de pàdel, i d'11 h a 13.30 h hi haurà una trobada de tennis de les escoles esportives, per a la qual caldrà aportar joguines per a Creu Roja. D'11 h a 12.30 h Andrés Gimeno, extennista i campió de Roland Garros el 1972, oferirà una taula rodona; d'11.30 h a 13.30 h es farà una trobada de multiesport i psicomotricitat de les escoles esportives, i de 12 h a 13 h, hi haurà una classe magistral de zumba. A partir de les 13.30 h es farà la cloenda de la Jornada i un sorteig entre els assistents.

La participació a aquestes activitats és oberta a tothom. El preu és, d'una banda, un donatiu simbòlic per recaptar fons per a La Marató de TV3 i, de l'altra, el material o aliments que es donaran a Creu Roja, Càritas o l'ESI.

Algunes de les activitats necessiten inscripció prèvia, per tal de fer una previsió dels participants que hi haurà. Les inscripcions es faran a les oficines del Consell Esportiu fins al dia 28 de novembre, i el pagament es farà el mateix dia de la Jornada. Per cada euro aportat, l'organització donarà una butlleta per al sorteig final. Durant tota el matí els assistents podran comprar-les a la recepció del Club Tennis Vendrell.

L'esport amb la cultura

Paral·lelament a la programació esportiva, la Jornada també comptarà amb la col·laboració de diverses entitats esportives i culturals i comerços, que aportaran obsequis per al sorteig o participaran en les activitats esportives de la Jornada Solidària. Les entitats que hi col·laboraran són el Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca, el Cabrot, el Caramot, els Gegants i Nans del Vendrell, els Pastorets del Vendrell, els Nens del Vendrell, el Tallot, el Borinot, la Penya del Nàstic del Baix Penedès, la Penya Blanc-i-blava del Baix Penedès, la Penya Barcelonista Coma-ruga'95, la Penya Barcelonista del Vendrell i Baix Penedès, la Fundació Port Aventura, el Teatre Municipal Àngel Guimerà, el Patronat Municipal d'Esports del Vendrell, el Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell, el Patronat Municipal Auditori Pau Casals i Base: Esports Picnic.

Cartell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell