11-16_Museu_Deu_webEl passat dissabte 10 de novembre es va dur a terme la primera sortida dels alumnes dels cursos de català per a adults, organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català del Vendrell, i la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament del Vendrell, per conèixer diferents llocs d'interès de la vila.

Una trentena d'alumnes dels cursos i les seves famílies visitaren el Museu Deu Font. Es va fer una visita guiada pel museu, incloent la Sala de les Catifes i l'exposició de què disposen en aquests moments: "El Bosc".

 

La sortida va ser tot un èxit. Tots els alumnes i acompanyants van gaudir molt de la visita i alguns van fer una gran descoberta, ja que no coneixien el museu. Un dels objectius més importants d'aquestes sortides és que, alhora que utilitzen i practiquen el català, aquestes persones puguin conèixer una mica més la vida social i cultural del seu poble. Així doncs, es fomenta l'ús de la llengua a més de facilitar als alumnes l'apropament a la quotidianeïtat social i cultural del Vendrell.

La propera sortida tindrà lloc el 24 de novembre, amb una visita guiada per les "Portes del Vendrell".



©2019 Ajuntament del Vendrell