Dins dels actes de la Fira de Santa Teresa, divendres 12 d'octubre, a les 11 h, el Centre cívic L'Estació acollirà la xerrada "Mirades al comerç del Vendrell: què en pensen els consumidors?", a càrrec de la consultora D'Aleph i organitzada per la Xarxa Emprenedora de L'EINA, el Pla de Barris i les regidories de Promoció Econòmica i d'Ocupació.

En aquesta xerrada, la consultora D'Aleph explicarà el resultat de l'estudi comercial que ha fet per encàrrec del Pla de Barris i de la Regidoria de Promoció Econòmica al nucli històric del Vendrell, completat amb enquestes a comerciants i clients. Es tractaran els hàbits de consum, l'oferta comercial, el model de comerç i quines actuacions s'han de desenvolupar.

Tot i que el resultat d'aquest estudi ja s'ha fet públic des del Pla de Barris en dues ocasions, la Xarxa Emprenedora va proposar de fer una tercera sessió dintre els actes de la Fira de Santa Teresa, un escenari perfecte per tractar-se d'un certamen comercial de gran rellevància.

Les places són limitades i cal confirmar l'assistència prèviament al correu electrònic informacio@leina.org o al telèfon 900 33 88 33 de L'EINA. L'acte està subvencionat i, per tant, no suposa cap cost per als participants.



©2019 Ajuntament del Vendrell