09-26_El_criat_de_dos_amos_webEl Teatre Municipal Àngel Guimerà acollirà dues representacions destacades aquest cap de setmana, oferint així l'oportunitat de gaudir de dos espectacles de qualitat al renovat espai escènic del Vendrell. Per una banda, aquest mateix divendres tindrà lloc una altra mostra de la iniciativa "Més escena", que pretén donar a conèixer el treball que realitzen els joves creadors i artistes de la comarca.

La proposta que es podrà veure aquest divendres 28 de setembre a les 22 h és El criat de dos amos, del Grup de Teatre El Centre, de Llorenç del Penedès. Els baixpenedesencs es traslladen a l'esplendorosa Venècia del segle XVIII, per oferir al públic del Vendrell una obra plena d'equívocs i malentesos provocats per una doble falsa situació: la del criat que serveix dos amos alhora sense que ells se n'adonin, i la d'una noia que suplanta la personalitat del seu germà mort per cobrar uns diners i córrer a la recerca del seu estimat. Es tracta d'una de les grans comèdies de tots els temps, àgil, divertidíssima i sorprenent, duta a escena per un grup de nois i noies de 14 a 17 anys.

I el mateix cap de setmana, però diumenge 30 de setembre i a les 12 h, tota la família està convidada a veure Cavallet de cartró, un espectacle de poesia i titelles. A partir del record de l'actriu protagonista, els espectadors coneixeran la seva infantesa, quan la lectura de poesia va esdevenir una manera divertida, i alhora bonica, de descobrir el món que l'envoltava.
Es pot veure com transcorren les estacions al llarg de l'any i com hi tenen cabuda els fets més sorprenents: com esclaten les flors, com n'és de bona una tassa de xocolata calenta i quina pila d'aventures poden passar camí de l'escola. Tot plegat, prenent les paraules que han deixat escrites en forma de poema diversos autors de tots els temps

Les entrades per als espectacles es poden adquirir a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca) o bé a la taquilla del teatre una hora abans de la representació.



©2019 Ajuntament del Vendrell