L'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa començarà el nou curs aquest 1 d'octubre. Les inscripcions es poden fer del 17 al 28 de setembre de dilluns a divendres de 10 h a 14 h a l'Oficina Municipal d'Escolarització (Rambla, 24) i de dilluns a dijous de 17 h a 19 h a l'Escola d'Art Apel·les Fenosa. Per facilitar el coneixement tant de les instal·lacions com de l'oferta formativa hi haurà una jornada de portes obertes cada tarda fins al 28 de setembre.

L'Escola oferirà tallers monogràfics per a adults d'escultura i gravat, de ceràmica, de pintura i collage, i de dibuix artístic i esmalt sobre metall. Per a infants, s'organitzen tres grups d'edats: de 5-7 anys, de 7-9 anys i de 10-14 anys, amb tallers rotatius de pintura, esmalt, volums i ceràmica.


L'oferta de cursos i la seva realització dependrà de la quantitat d'alumnes que s'hi inscriguin. Així doncs, aquest any, els cursos oferts es realitzaran si el nombre d'inscrits cobreix el cost del professorat. Per aquest motiu, les quotes s'adapten a aquest nou funcionament 'autogestionat' que fa més sostenible l'Escola d'Art.

 

Els tallers d'adults (a partir de 14 anys) tindran un cost de 40 euros/mes (2 hores/setmana) i 70 euros/mes (4 hores/setmana), excepte el d'escultura, amb un cost de 30 euros/mes (2 hores/setmana) i 60 euros/mes (4 hores/setmana). Per als tallers dels més petits, el preu variarà entre 30-35 € (2 hores/setmana) i 50-65 € (4 hores/setmana).

Els professors dels diferents tallers seran Joaquim Milà, Dolors Escoté, Camil•la Pérez, Griselda Solé i Philippe Lavaill.

Per a més informació, es pot trucar al 977 66 89 62 o escriure al ensenyament@elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell