cursoswL'Àrea de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell ha tornat a preparar nous cursos de formació per a la propera tardor. Per als mesos d'octubre, novembre i desembre s'han programat diferents cursos per a tothom. Una de les novetats d'enguany serà el taller de tast de vins (per a més grans de 18 anys). També es realitzaran cursos d'anglès, en diferents nivells i horaris. A més, s'oferiran cursos de rebosteria, guitarra, tècniques de relaxació i control de l'estrès, automaquillatge i arts aplicades.

A banda d'aquests cursos temàtics, s'impartiran cursos d'informàtica al Centre cívic L'Estació i al Local cívic Les Roquetes. Aquests cursos són gratuïts i estan adreçats a persones que no tenen cap contracte laboral, jubilats i joves fins a 24 anys. Per poder inscriure's en aquests tallers d'informàtica, cal estar empadronat al Vendrell. El dia de les inscripcions serà imprescindible presentar el DI actualitzat o el volant d'empadronament, així com la targeta de l'atur (si és el cas). Cada persona podrà fer un màxim de dues inscripcions. No es podrà fer més d'un curs per persona i trimestre i caldrà tenir en compte que, amb dues faltes no justificades, es perdrà la plaça i no es podrà tornar a fer la inscripció fins a la nova temporada. Les inscripcions als cursos d'informàtica es faran a partir del dia 13 de setembre de 2012 (a les 8 h es començaran a repartir els números del torn i tot seguit es faran les inscripcions als cursos).

Les inscripcions per als cursos de formació es faran a partir del dia 14 de setembre de 2012, de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h al Centre cívic L'Estació. Per als joves fins a 25 anys, hi haurà un 25% de descompte en tots els programes.

Eva Moreno, regidora de l'Àrea d'Infància i Joventut, ha destacat la bona acollida que any rere any tenen aquests cursos entre la població de la vila: "des de l'Àrea d'Infància i Joventut volem fer una valoració molt positiva de la participació dels ciutadans del Vendrell en aquests cursos. Volem destacar que, tot i el context de crisi econòmica actual, s'ha mantingut el nombre d'inscrits. D'aquesta manera, durant el curs 2011-12 l'oferta de cursos va gaudir de plena ocupació, amb uns 680 assistents repartits en 20 cursos de formació i 60 cursos d'informàtica".

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 977 66 32 89, consultar el bloc equipamentscivics.blogspot.com, enviar un correu electrònic a centrecivic@elvendrell.net o consultar el web www.elvendrelljove.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell