L'Ajuntament del Vendrell continua fent un esforç econòmic per a la continuïtat del servei de transport urbà, ja que el considera una eina eficaç per a la cohesió territorial i l'ordenació viària del municipi.

Continuant la racionalització del servei iniciada l'any passat, que va permetre la reducció quasi a la meitat de la despesa, el transport urbà continuarà incloent el servei de transport als usuaris escolars per a aquest proper curs 2012-2013. Per garantir-ne la viabilitat i sostenibilitat econòmica, a partir del dia 12 de setembre s'aplicarà una modificació de les tarifes.

El bitllet senzill d'un viatge serà d'1,15 € i l'abonament de 10 viatges serà de 9€, sempre per sota dels preus d'altres municipis. Pel que fa al servei escolar, el preu del bitllet d'un viatge serà de 0,50 €. Els usuaris de l'institut Mediterrània i els alumnes d'ESO dels barris marítims hauran de fer efectiva una matrícula per tot el curs de 25 €.

 

Aquesta actualització dels preus suposarà un finançament del 20% del cost total del servei. En aquest sentit, cal destacar la voluntat de l'Ajuntament per mantenir el servei de transport urbà.

D'altra banda, en els propers mesos, l'Ajuntament té previst licitar un concurs per als serveis de transport urbà i transport escolar amb l'objectiu d'actualitzar els contractes vigents, continuant l'esforç per reduir el cost i millorar el servei ajustant-lo a les necessitats del conjunt dels usuaris i de la població.



©2019 Ajuntament del Vendrell