Avui al migdia, el Consell d'Administració de la mercantil El Vendrell Comunicació, societat limitada municipal (SLM) ha aprovat l'anul·lació de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) aprovat el passat 25 de juny.

Aquest ERO només afectava el personal que presta el servei a jornada completa, un total de 12 treballadors, i consistia en la reducció del salari d'un 20% durant 12 mesos (del juliol del 2012 al juny del 2013). Tot això, hi havia el compromís de poder-lo ajustar si posteriorment es donaven unes altres circumstàncies.

Ara, l'aplicació de la Llei 2/2012 de pressupostos generals de l'Estat i del Decret llei 20/2012 d'estabilitat pressupostària i foment de la competitivitat comporta una modificació severa de les condicions de treball dels empleats públic, que inclou la suspensió, per a l'exercici del 2012, de l'abonament de la paga extraordinària del mes de desembre. L'eliminació d'aquesta paga suposa una disminució d'un 7% de mitjana, en còmput anual, de les retribucions del personal que està al servei de la corporació i dels organismes dependents.

Amb aquesta nova circumstància, s'assoleix per una altra via l'objectiu econòmic que es buscava. Per tant, l'equip de govern va prendre la decisió de proposar al Consell d'Administració d'El Vendrell Comunicació l'anul·lació de l'ERO, la qual s'ha aprovat en una reunió que es va convocar el passat divendres 27 de juliol i que ha tingut lloc avui al migdia.



©2019 Ajuntament del Vendrell