El passat dijous 5 de juliol, al Centre cívic L'Estació, va tenir lloc la presentació del projecte del nou edifici de l'escola Marta Mata, a càrrec del director general de Centres Públics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Jordi Roig; la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, M. Àngels González, i els responsables de l'empresa Teyco, adjudicataris de la construcció de la nova escola. A l'acte també van assistir familiars, membres de les AMPA i els equips directius de totes dues escoles de primària, Els Còdols i Marta Mata, que es fusionaran el curs que ve i es traslladaran a les noves instal·lacions.

D'una banda, l'arquitecte responsable del projecte va explicar les característiques principals de l'edifici. De l'altra, els responsables del Departament d'Ensenyament van anunciar que les obres començaran a final d'estiu i que en quatre mesos haurien d'estar acabades, és a dir, a principi de l'any que ve. Un cop finalitzada la presentació, els pares van tenir l'oportunitat de preguntar directament als responsables del projecte els seus dubtes i les seves preocupacions, tant sobre l'edifici (característiques tècniques, terminis i espais) com el procés de fusió de les totes dues escoles.

L'alcalde del Vendrell, Benet Jané, i el regidor d'Educació, Kenneth Martínez, van manifestar que amb l'esforç de tots s'està aconseguint satisfer una llarga reivindicació dels pares, i de tota la població en general, per tal de dotar adequadament les escoles de primària que estaven en instal·lacions provisionals. De la mateixa manera, van animar el conjunt de la comunitat educativa, i totes les parts directament implicades, a superar les dificultats que puguin sorgir durant la construcció de l'edifici i la fusió de totes dues escoles, amb la confiança de ser capaços d'aconseguir l'escola de qualitat que tots desitgem.



©2019 Ajuntament del Vendrell