06-13_aula_dansa_webDe cara al proper curs, que s'iniciarà al mes d'octubre de 2012 i finalitzarà al maig de 2013, l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) oferirà un curs de dansa clàssica amb l'objectiu d'ampliar l'oferta educativa i complementar els estudis de música que ja s'hi imparteixen. En aquest sentit, aquest curs de dansa es plantejarà com un treball transversal i complementari a les classes de música i als estudis d'instrument amb un treball del cos, el qual aportarà als alumnes beneficis saludables, tant des del punt de vista físic com intel·lectual.

Cal dir que quan es va dissenyar la nova escola de música es va preveure fer una Aula de dansa, però fins ara no s'ha cregut convenient posar-la en funcionament. Està previst que l'Aula es financi a través dels ingressos de les matriculacions dels alumnes. Les classes tindran lloc cada dilluns i seran impartides per la professora Creu Álvarez, que compta amb una gran trajectòria professional, tant com a ballarina com en l'ensenyament de la dansa. El curs està adreçat a infants a partir de sis anys d'edat i es faran els grups següents:

 

- De 17 h a 18 h, per a alumnes de 6 a 7 anys

- De 18 h a 19 h, per a alumnes de 8 a 10 anys

- De 19 h a 20 h, per a alumnes a partir d'11 anys

Per a més informació, adreceu-vos a la secretaria de l'EMMPAC (passatge del Tívoli), de dilluns a divendres de 17 h a 19 h.

pdf Cartell del curs de dansa


Activitats de final de curs

En aquests moments, l'EMMPAC encara el final de curs amb els concerts següents:

- Diumenge 17 de juny, a les 12 h, concert de joves intèrprets de l'EMMPAC, a càrrec dels alumnes seleccionats a la III Mostra d'intèrprets de l'Escola i el Cor de veus blanques, que va guanyar la Beca Cohí Grau del curs 2010-2011.

- Dimarts 19 de juny, a les 19 h, concert de conjunts instrumentals de l'EMMPAC

- Divendres 22 de juny, a les 18 h, concert dels grups d'iniciació i sensibilització i de cant coral. A les 20 h, homenatge a Agustí Cohí Grau, a càrrec de les corals i l'Orquestra de l'EMMPAC. Durant l'acte, es lliurarà la Beca Cohí Grau per part de la vídua d'Agustí Cohí Grau.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell