Un cop es tanqui el curs regular, el proper mes de juny, l'Escola d'Art mantindrà les seves portes obertes amb una nova proposta perquè els infants de 8 a 14 anys practiquin diferents tècniques artístiques. Es tracta de diversos tallers que permetran fer un recorregut per algunes de les disciplines que ofereix l'Escola i realitzar una obra d'art pròpia practicant tècniques de dibuix, pintura i ceràmica.

Del 2 al 20 de juliol (de dilluns a divendres), de 9.30 h a 13.30 h, els alumnes dels tallers podran aprendre les bases del dibuix, la combinació de colors i el traç del pinzell en la pintura, així com l'ús de les eines adequades i les habilitats manuals adients per crear una peça de ceràmica.

Les classes a l'edifici de l'Escola d'Art es combinaran amb algunes sortides ludicoculturals a diferents equipaments del Vendrell, com ara el Museu Deu o la Fundació Apel·les Fenosa. L'Escola d'Art aportarà el material necessari per poder fer els tallers.

Les inscripcions es podran formalitzar a l'Àrea d'Educació del Vendrell (la Rambla, 24) a partir del proper dilluns 11 de juny. El preu setmanal de l'activitat és de 38 euros.



©2019 Ajuntament del Vendrell