Dins del marc de l'ajust pressupostari que s'ha de fer, l'Ajuntament del Vendrell es veu obligat a reduir la seva aportació a les diferents entitats i empreses municipals.

En aquest sentit, i com a conseqüència d'aquesta reducció d'ingressos, s'està analitzant la formulació d'un expedient de regulació d'ocupació, les condicions i els resultats del qual han de ser acordats pel Consell d'Administració d'aquesta entitat mercantil, entenent que aquesta és l'única forma d'assumir la disminució de recursos que suposa la reducció de l'aportació municipal.

 

Aquest acord no s'ha produït i, per tant, no és cert que s'hagi aprovat una reducció del 25% dels sous dels treballadors d'El Vendrell Comunicació. En el Consell d'Administració celebrat ahir es va aprovar el projecte de pressupost d'El Vendrell Comunicació, en el qual, pel que fa a la previsió, sí que es preveia aquesta reducció. I també es va acordar iniciar un procés de diàleg amb els treballadors per tal d'analitzar la possible concreció de la reducció.

Per tant, la interpretació efectuada pel Sr. Armengol, difosa per mitjà d'una nota de premsa, no solament és esbiaixada, sinó que és falsa, ja que, com ja s'ha dit, no s'ha produït cap acord que determini la reducció dels sous dels treballadors d'El Vendrell Comunicació.

L'Ajuntament del Vendrell vol ratificar, un cop més, la seva confiança en la professionalitat dels treballadors d'El Vendrell Comunicació, així com la seva voluntat de diàleg en el marc d'unes mesures d'ajust que es fan per responsabilitat i amb la voluntat de garantir a llarg termini la viabilitat de l'empresa.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell