05-23_visita_ajuntament_solsona02_webAquesta setmana, el Pla de Barris del Vendrell ha rebut la visita d'una representació de l'Ajuntament de Solsona formada per l'alcalde, David Rodríguez; la regidora de Governació, Isabel Roca, i el regidor d'Urbanisme i Serveis, Salvi Naufraries.

El nucli de Solsona també està desenvolupant un Pla de Barris i ara està iniciant la implantació d'una illa de vianants i la regulació del trànsit en aquesta zona mitjançant pilons. Per això, han vingut a visitar el nostre nucli antic per conèixer l'experiència del Vendrell sobre aquests dos temes.

 

Dimecres al migdia, la representació de l'Ajuntament de Solsona va ser rebuda a l'Ajuntament del Vendrell per part de l'alcalde, Benet Jané, i per altres membres de l'equip de govern, per intercanviar impressions. Tot seguit, es va fer un passeig per l'àmbit del Pla de Barris del Vendrell. A la tarda es van desplaçar a Montblanc per veure l'illa de vianants que recentment han executat dins del seu Pla de Barris, que també inclou la instal·lació de pilons de regulació de trànsit.

Aquestes visites d'intercanvi d'experiències es produeixen gràcies a la relació que hi ha entre la xarxa de municipis que tenen Pla de Barris i, sobretot, gràcies al treball conjunt que per segon any consecutiu s'ha realitzat per posar en marxa la campanya de dinamització comercial "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", que es posarà en marxa el proper 1 de juny.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell