05-09_rp_casals_estiu_webEl dilluns 14 de maig s'inicien les inscripcions per als Casals d'Estiu, adreçats a nens i nenes nascuts entre el 1998 i el 2008, i promoguts cada any per l'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, per donar una resposta a la demanda de les famílies, amb la finalitat de cobrir un espai desocupat dels menors del municipi amb activitats de caire educatiu i, alhora, lúdic.

Enguany s'ha signat conveni amb l'Agrupament Escolta Tant Com Puc, l'Esplai Zig-Zag i l'Associació de lleure Trèvol, per desenvolupar els Casals d'Estiu tant al nucli del Vendrell (a l'escola Teresina Martorell) com als barris marítims (a l'escola Els Secallets).

 

Com a novetats d'aquest any, cal destacar que:

-els infants més petits que s'hi podran inscriure seran els que cursin P3 (altres anys s'inscrivien infants de P2, però enguany aquest servei quedarà cobert per les mateixes escoles bressol);

-l'horari dels Casals tant del Vendrell com dels barris marítims serà el mateix;

-les inscripcions es podran fer per setmanes (i no únicament per quinzenes, com fins ara) només dels mesos de juliol i d'agost;

-pel poc nombre d'inscrits que hi va haver l'any passat, no s'ofereriran colònies,

-i hi haurà continuïtat del Pira't Estiu, adreçat a nois i noies d'entre 13 i 15 anys.

Per a més informació, cal adreçar-se al Centre cívic L'Estació (tel. 977 66 32 89) i al Centre Cívic de Coma-ruga (tel. 977 68 16 96).

pdf Díptic

 



©2019 Ajuntament del Vendrell