05-09_festa_bicicleta2011_webLa Festa de la Bicicleta del Vendrell celebrarà la setantena edició pedalant amb La Marató de TV3.

El cap de setmana del 26 i el 27 de maig tindrà lloc la 70a Festa de la Bicicleta amb moltes novetats. Una de les principals serà l'estreta col·laboració entre la Festa de la Bicicleta i La Marató de TV3. Sota el lema "Pedalem junts per una mateixa causa", s'intentarà recollir el màxim de fons per a aquesta iniciativa solidària destinada a la lluita contra la pobresa. Totes les persones que ho desitgin podran col·laborar fent un donatiu d'un euro i entraran en el sorteig d'una bicicleta tot terreny.

Una altra de les novetats més destacades tindrà lloc el dissabte 26 a la Rambla. Es tracta de la Mostra Tot sobre rodes, que es podrà visitar de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h. Aquests tallers, oberts a tot el públic, tractaran temàtiques que van de la seguretat viària passant per nocions bàsiques per reparar una bicicleta. El mateix dissabte, a partir de les 21 h, tindrà lloc la cinquena Pedalada nocturna. Tant els participants en la Mostra com els de la Pedalada entraran en el sorteig de material esportiu.

El diumenge 27, a les onze del matí, tindrà lloc l'activitat estrella amb la sortida de les bicicletes i carrosses. El recorregut s'iniciarà a l'avinguda del Camp d'Esports i finalitzarà a la Rambla. A partir de la una del migdia, a la Rambla, s'entregaran els premis, que tenen una dotació econòmica que va dels 150 als 350 euros, tot i que també es pot guanyar un sopar per a dues persones o bé un pernil ibèric, entre d'altres.

Concurs de relats 2.0

Una altra de les novetats destacades d'enguany és el Concurs de relats a través del Facebook de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament. Amb el títol "Històries sobre rodes", totes les persones que vulguin participar en el Concurs hauran d'escriure una narració o explicar una anècdota que hagin viscut relacionada amb el món de la bicicleta i penjar-la al mur de la xarxa social. El termini d'admissió de relats finalitza el dia 23 de maig. L'autor del relat guanyador rebrà un xec regal per a dues persones que consisteix en una entrada a l'àrea de mar del Centre Wellness.

Eva Moreno, regidora de Ciutadania de l'Ajuntament del Vendrell, ha destacat que, tot i l'increment d'activitats, pel que fa al pressupost total de la Festa de la Bicicleta s'ha aconseguit reduir un 33% respecte a l'any anterior. A més, ha afegit que "volem explicar el notable esforç que ha fet la Comissió de Festes per aconseguir un programa amb més activitats que l'any anterior però amb un estalvi del 33% del pressupost. Per això, volem agrair especialment el suport de les empreses, les botigues i els negocis familiars que han col·laborat amb el seu patrocini per tal de realitzar aquesta festa tan important i arrelada a la nostra vila, que enguany arriba a la setantena edició amb una salut de ferro".

Podeu consultar la resta de novetats, els horaris de les activitats i les bases per participar en la Festa de la Bicicleta al web http://enfestat.com.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell