05-03_borsa_treball_webAmb la finalitat de millorar les gestions dels usuaris i les usuàries a través del web (www.leina.org), L'Eina ha realitzat algunes modificacions en el procediment d'accés a les ofertes laborals publicades a la secció de la Borsa de Treball.

Per accedir-hi com a nou usuari, cal adreçar-se personalment al Servei d'informació de L'Eina, situat a la planta baixa de l'edifici Camí Reial, i donar-se d'alta a la Borsa de Treball. Els documents que cal aportar per fer la inscripció són: el currículum amb fotografia i fotocòpies del DI/NIE, de la targeta de l'OTG, de l'historial laboral, dels títols de formació reglada i no reglada i, si escau, del certificat de disminució. Una vegada s'hagi aportat aquesta documentació, s'adjudicarà dia i hora per fer una entrevista, en la qual s'entregarà una clau d'accés per poder inscriure's a les ofertes de treball a través del web.

Les persones que ja siguin usuàries de L'Eina només cal que truquin al telèfon 900 33 88 33 per tal que se'ls faciliti la clau d'accés corresponent.



©2019 Ajuntament del Vendrell