04-25_Enchant_1_webAquest divendres 27 d'abril, a les 22 h, al Teatre Àngel Guimerà, tindrà lloc la representació del nou espectacle de la companyia Divinas, anomenat Enchanté!

Enchanté! és un cabaret divertit, burlesc i a la vegada emotiu i profund, que s'endinsa en la música d'Europa de principi del segle xx, a l'època de la Segona Guerra Mundial. Ens explica la història d'un petit cafè de París, ciutat que és a punt de ser envaïda per les tropes alemanyes. En aquest espectacle, interpreten i ridiculitzen personatges històrics, i a la vegada escenifiquen situacions grotesques mentre interpreten cançons i coreografies d'aquella època, acompanyades per un pianista i un clarinetista. Les veus i la música en directe serveixen per recuperar gèneres com el claqué, el cancan o el cabaret. En aquest cas, Martí Torras s'encarrega de la dramatúrgia i la direcció escènica de l'espectacle.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, antiga Biblioteca) o bé a la taquilla del Teatre una hora abans de la representació. Així mateix, també es pot fer ús del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com)

Més informació: www.tagelvendrell.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell