Segons les dades facilitades pel Patronat Municipal de Turisme, durant les vacances de Setmana Santa d'enguany l'ocupació als establiments hotelers del municipi ha estat d'un 80% (s'ha mantingut igual respecte a l'any passat). D'altra banda, l'Alberg Santa Maria del Mar de Coma-ruga ha tingut una ocupació del 80% (el 2011 va ser del 65%), mentre que als càmpings ha estat d'un 40%, el mateix percentatge que l'any passat.

La regidora de Turisme de l'Ajuntament del Vendrell, Àngels Turdiu, valora positivament l'ocupació turística de la Setmana Santa al Vendrell, i afegeix que "hi ha hagut molta gent que ha passat les vacances a les segones residències". A més, la regidora també comenta que l'alta ocupació no s'ha vist reflectida en el consum en comerços i establiments de restauració.

Pel que fa a la procedència dels visitants, la majoria eren de la província de Barcelona, encara que també cal destacar la presència d'aragonesos, bascos i navarresos. Quant als estrangers, majoritàriament han estat francesos, alemanys i suïssos.



©2019 Ajuntament del Vendrell