03-27_rp_campus_handbol03_webDe l'1 al 7 de juliol, el Vendrell acollirà el 4t Campus internacional d'handbol Lászlo Nagy per a nens i nenes de 8 a 17 anys. L'organització d'aquest Campus compta amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports.

Els entrenaments tindran lloc al pavelló municipal Santa Maria del Mar de Coma-ruga, mentre que l'allotjament serà a l'Hotel Natura Parc. Durant aquests dies, els joves esportistes gaudiran d'entrenaments tant de tipus tècnic com tàctic. També faran preparació física, treball tàctic amb vídeo, handbol platja, activitats lúdiques i esportives, piscina i activitats nocturnes.

Durant el primer dia de Campus es realitzarà una prova de nivell per definir els grups de 15 jugadors que compartiran les sessions d'entrenament durant tota la setmana, fet que permetrà dur a terme un treball molt més específic. Per finalitzar la quarta edició del Campus, el dissabte 7 de juliol, a les 14 h, es farà un pica-pica per a tots els jugadors/es, pares i mares, al mateix Hotel Natura Parc. A més, tots els participants rebran tres samarretes tècniques i uns pantalons d'entrenament, i entraran en el sorteig de regals dels col·laboradors.

El preu del campus és de 572,40 €. Les famílies que inscriguin més d'un nen/a tindran un 10% de descompte a partir del segon germà i successius. L'import total es fraccionarà en dos pagaments, el 50% en el moment de formalitzar la inscripció i el 50% restant abans del 15 de juny. Trobareu tota la informació a
http://www.mastersports.es/files/Info%20Campus2_CAT.pdf

A la presentació del campus, el jugador Lászlo Nagy va agrair la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell i va manifestar que s'espera tenir el mateix èxit que l'any passat. D'altra banda, el regidor d'Esports, Sergi Teruel, va dir que era una satisfacció poder tornar a acollir aquest campus d'handbol i que els diners que suposaria el lloguer de les instal·lacions es destinarà a beques per a jugadors de l'Escola d'Handbol del Vendrell que hi participin.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell