03-26_tapa_de_la_tierra_webAhir al matí, a la seu del Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès - APLITEC, va tenir lloc l'elecció de tapa més creativa i de la tapa més vendrellenca de la 1a Ruta de Tapes del Vendrell.

Després de moltes deliberacions, el Jurat format per Àlex Mestres, gerent de l'empresa Investigació i Recerca Culinària; Susana López, professora d'APLITEC, i Paco Azuaga, Mestre Xatonaire, cuiner de l'antic Restaurant Matías i col·laborador de Ràdio el Vendrell, van triar la tapa "De la tierra", del Bar Moriles, com la més creativa i la més vendrellenca.

A l'acte també hi van assistir Kenneth Martínez, regidor d'Educació i Ocupació; Àngels Turdiu, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Platges; Elías Chacón, president del Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès; Lídia Rodríguez, cap de la Unitat de Gestió de la Xarxa Emprenedora del Vendrell (L'Eina); Magí Mateu, president del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell; Ian Cowley, del Restaurant La Barretina i promotor de la I Ruta de Tapes del Vendrell; Emma Espejo, directora d'Aplitec Formació, i Paulo Bedoya, director de l'empresa Jaestic i dinamitzador de les xarxes socials de la I Ruta de Tapes.

La 1a Ruta de Tapes del Vendrell continua fins a l'1 d'abril, i els 150 primers participants que completin 27 dels 33 locals obtindran una exclusiva samarreta de la Ruta; a més, entraran en el sorteig de molts premis pel fet de votar la tapa que més els ha agradat.

Tant l'Ajuntament del Vendrell com l'organització van valorar molt positivament l'alt nombre de persones que han passat pels diferents establiments de la primera Ruta de Tapes, i ja es pensa en una segona edició. D'altra banda, també es va valorar la gran qualitat de les tapes que han presentat els 32 establiments que participen en la Ruta.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell