03-27_fotoprogramaartsescniques_webAquest divendres 30 de març, a les 22 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell acollirà una proposta nova i original a càrrec dels alumnes de Batxillerat d'Arts Escèniques de l'institut Baix Penedès. En el marc del projecte "Més escena", el TÀG ofereix una oportunitat als joves creadors i artistes perquè mostrin al gran públic el seu treball de qualitat.

Sota la batuta de qui ha estat la seva mentora des que van iniciar els estudis el curs 2009-2010, Neus Oliveras, els alumnes del Baix Penedès representaran Espai buit i altres relats escènics. En aquesta posada en escena es podran veure fins a tres petites obres en una.

La primera és Espai buit, una visió irònica sobre la comunicació, especialment la no verbal: com ens movem, com parlem, com gesticulem, etc. Aquesta peça ja va ser portada als escenaris, amb un altre format, pel Cor Joves Veus del Vendrell el 2005. L'obra és també una reflexió sobre el teatre, que representa un espai buit que s'omple de personatges.

Pel que fa a la segon part de l'obra, anomenada "altres relats escènics", està formada, d'una banda, per Bebè, que gira entorn de la infantesa, en la qual s'encadenen tot un seguit de baules lligades entre si que també fan referència a l'adolescència i al fet de ser pares i mares, i de l'altra per Maria Rosa, que se centra en el primer acte de l'obra de Guimerà, concretament quan la protagonista recorda els moments que ha viscut amb l'Andreu, el personatge absent a l'obra, just en un moment en què la passió i l'emoció continguda seran l'eix que mourà aquests records.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, antiga Biblioteca) o bé a la taquilla del Teatre una hora abans de la representació.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell