03-21_rp_policia_local_webAquesta setmana s'ha presentat la Memòria de la Policia Municipal 2011, en la qual es destaca que va baixar la inseguretat i que va augmentar l'eficàcia de la policia local, posant èmfasi en la prevenció i la proximitat.

Respecte a l'any 2010, les diligències de la policia de seguretat ciutadana van minvar de 1.619 a 1.494, un 8%. Els delictes es van reduir un 8,97%, mentre que l'eficàcia a resoldre'ls va augmentar un 8,72%. També van reduir-se els accidents de trànsit (22%), les denúncies per circulació (4%) i els vehicles retirats (17%). La nota negativa és l'augment de les infraccions administratives, que es van elevar a 204 (quan el 2010 van ser 153), principalment pel consum de drogues a la via pública.

Un dels serveis que es va reforçar durant l'any passat va ser la Policia de Proximitat, la qual, a més, aquest any 2012 s'ha vist potenciada amb la creació de la Unitat de Relacions amb la Comunitat, per tal de dinamitzar i augmentar la interrelació amb tots els operadors, ciutadans o usuaris d'aquest servei, com són les escoles, les associacions de veïns, etc.

El regidor de la Policia Municipal, Joan M. Diu, ha subratllat que les dades demostren la professionalitat i el compromís de tots els agents amb la ciutadania per millorar la seguretat del municipi. En aquest sentit, Joan M. Diu ha volgut agrair la tasca del regidor de Governació de la legislatura anterior, de l'inspector de la policia local i de tota la plantilla "per la seva excel·lent tasca".



©2019 Ajuntament del Vendrell