A partir de demà dimecres, 21 de març, les emissions de la televisió local del Vendrell passaran a veure's a través del canal Penedès Televisió. Es tracta d'un projecte que es va començar a gestar des del canvi cap a la televisió digital però que, per diferents contratemps, no s'ha pogut executar fins ara. El més destacat d'aquest canvi és que els continguts de la televisió del Vendrell es podran veure des de qualsevol punt de les comarques que conformen el gran Penedès. Per tant, d'aquí uns dies ja no es podrà veure la televisió del Vendrell pel canal habitual.

Per aquest motiu, Televisió el Vendrell viurà les properes hores un canvi històric. El mitjà local, amb una trajectòria de més de 20 anys (16 en aquesta darrera etapa), a partir d'ara compartirà canal i, per tant, graella de programació amb la Televisió de Vilafranca. Plegades formaran la ja coneguda Penedès Televisió.

Així doncs, a partir de demà, a través del canal Penedès Televisió, la programació del Vendrell s'estrenarà a les tres de la tarda i s'anirà repetint cada dues hores fins a l'endemà.



©2019 Ajuntament del Vendrell