03-14_ruta_tapes_webDivendres 16 de març, s'inicia la 1a Ruta de Tapes del Vendrell, que s'allargarà fins al dia 1 d'abril, una ruta que ha posat en marxa la Xarxa Emprenedora de L'Eina, amb el suport del Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès, el Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) i l'Ajuntament del Vendrell.

La Xarxa Emprenedora de L'Eina, amb el suport del Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès, el Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) i l'Ajuntament del Vendrell, posaran en marxa, a partir del 16 de març, la I Ruta de Tapes del Vendrell, una ruta gastronòmica que neix amb una doble finalitat: en primer lloc, oferir al públic del Vendrell i als visitants la possibilitat de gaudir d'una gastronomia única i de les peculiaritats culinàries de cadascun dels 30 establiments d'hostaleria adherits a aquest projecte, que compta, a més, amb el patrocini de la marca de cerveses Moritz; en segon lloc, la I Ruta de Tapes serà una oportunitat perquè els establiments del sector puguin oferir la degustació de les seves especialitats i alhora tinguin un recurs mediàtic que els permeti donar-se a conèixer com a integrants d'una xarxa d'establiments que combinen l'oci i la gastronomia.

D'aquesta manera, els establiments adherits formen part de les tres rutes que s'han establert per a aquest projecte:
- La ruta del centre
- La ruta del Tancat
- La ruta de les platges

En aquestes rutes, i per un import de 2,30 €, els clients podran degustar una tapa característica de l'establiment acompanyada d'una cervesa Moritz.

Les persones interessades en la I Ruta de Tapes podran recollir, de manera gratuïta, el mapa de la Ruta en el qual es detallen els establiments participants, la seva ubicació i la tapa que ofereixen. El mapa de la Ruta estarà disponible a qualsevol dels establiments adherits, així com a les oficines del CIT i del Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès.

La proposta es complementa amb diferents regals per a les persones que participin en la campanya i degustin un major nombre de tapes. Amb la finalitat de facilitar la interactivitat amb el projecte, les persones interessades tindran accés a la informació detallada, a la visualització de les rutes i a la possibilitat de comentar i valorar les tapes degustades a través del web www.rutadetapeselvendrell.com i les xarxes socials Facebook i Twitter.

Per a més informació:
Xarxa d'Emprenedors (L'Eina), tel. 900 33 88 33
Web: www.rutadetapeselvendrell.com
Facebook: facebook.com/rutadetapeselvendrell
Twitter: twitter.com/rdtelvendrell

Notícia a RTV el Vendrell

pdf Nota de premsa amb llista d'establiments

 



©2019 Ajuntament del Vendrell