03-12_policia_local_webLa setmana passada la Policia Municipal del Vendrell i els Mossos d'Esquadra van dur a terme una actuació conjunta contra el top manta a l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders. En aquesta actuació es van comissar 66 ulleres de sol, 42 moneders i 3 jerseis.

El comís es va produir durant un control d'arribada de persones que es dediquen al top manta a l'estació de trens. Quan els agents van voler identificar un grup d'unes deu persones i comprovar si portaven productes de procedència il·lícita per vendre, es va produir un forcejament en què quatre agents van resultar ferits lleument.

Les patrulles van comissar tres bosses amb productes presumptament falsificats, per la qual cosa van portar a terme la detenció de tres persones de nacionalitat senegalesa, les quals van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

En un altre dispositiu policial conjunt realitzat el passat dissabte, es van comissar 30 bosses de material de procedència il·lícita destinat al top manta.



©2019 Ajuntament del Vendrell