02-15_open_btt_tour_webEl proper 4 de març comença una nova aventura de l'Open BTT Tour. L'escenari d'inici serà la rambla de Josep Cañas del Vendrell.

El recorregut transcorrerà per paratges naturals dels municipis del Vendrell, Albinyana, Bonastre i Roda de Berà a través de camins i corriols triats per la Penya Ciclista del Baix Penedès. Hi haurà tres recorreguts, com en totes les proves del circuit Open BTT Tour: un de 3 quilòmetres per als més menuts, que tindrà lloc a les 9.30 h perquè els pares que després facin un dels altres dos recorreguts els puguin acompanyar; un de 19 quilòmetres que començarà a les 10 h, i un de 41 quilòmetres, que s'iniciarà també a les 10 h i que està reservat als ciclistes més experimentats.

En arribar a la rambla de Josep Cañas, tots els participants rebran obsequis i gaudiran d'una botifarrada per recuperar les forces. L'organització calcula que hi participaran entre 700 i 800 ciclistes.

Tant la regidora de Turisme, Àngels Turdiu, com el regidor d'Esports, Sergi Teruel, valoren positivament l'organització d'aquest gran esdeveniment esportiu al municipi del Vendrell perquè també reporta un gran benefici per al sector turístic i dóna valor al lema "El Vendrell, tot l'any". Cal tenir en compte que molts dels participants i els seus acompanyants faran, com a mínim, una pernoctació en hotels del municipi.

Inscripcions:
www.openbttour.com
Tel.: 650 944 076 - 650 944 078



©2019 Ajuntament del Vendrell