02-01_cursets_xato01_webAquesta setmana s'han dut a terme els cursets infantils "Aprèn a fer xató" a les escoles Àngels Garriga, Sagrat Cor, Àngel Guimerà i Els Secallets. A cada escola hi han participat 60 infants, la majoria dels quals participaran en la 25a Exhibició de Xatonaires Infantils.

La Xatonada Popular del Vendrell tindrà lloc el proper diumenge 5 de febrer i inclourà els actes habituals: a partir de les 10 h, a la Rambla del Vendrell tindran lloc el 26è Concurs de Mestres Xatonaires, la 25a Exhibició de Xatonaires Infantils i la 19a Fira de productes alimentaris naturals i artesanals.

Pel que fa als premis del Concurs de Mestres Xatonaires, n'hi haurà per als tres primers classificats: 1r classificat, 300 € i cafè Brasilia per a un any; 2n classificat, 150 € i cafè Brasilia per a mig any, i tercer classificat, 100 € i cafè Brasilia per a tres mesos. També s'obsequiarà els sis primers classificats amb dues xatonades gentilesa de diversos restaurants del Vendrell i, a més, tots els participants del Concurs rebran un diploma acreditatiu i un lot de Cafès Brasilia.

A més, durant tot el matí del dia 5 de febrer, a la Rambla hi haurà animació a càrrec del grup Gobern de Catalunya i els visitants podran jugar, per un euro, a una ruleta d'obsequis relacionats amb el xató. La ruleta, construïda l'any passat per l'entitat drac de foc El Cabrot, enguany comptarà amb la col·laboració de diverses entitats del Vendrell. Tots els diners que es recaptin aniran destinats a Càritas Parroquial.


Programa de la 26a Xatonada Popular

 



©2019 Ajuntament del Vendrell