01-09_Conservatori_TgnawEl primer concert del Cicle de Joves Intèrprets del 2012 tindrà lloc a l'Auditori Pau Casals el diumenge 15 de gener a les 12 del migdia. Aquest concert anirà a càrrec del Cor Jove i l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona.

Aquest és un concert habitual dins del Cicle de Joves Intèrprets. Té com a objectiu mostrar el treball que fan els alumnes i els professors fora de les aules del Conservatori. El programa que han preparat presenta dues parts ben diferenciades. A la primera part es podrà escoltar els següents intèrprets:

-Pau Duran, a la guitarra, interpretarà les obres Sonata op. 15, de Fernando Sor, i Asturias, d'Isaac Albéniz.
-Ignasi Piqué, al piano, interpretarà les obres Rondo capriccioso op. 14, de Felix Mendelssohn, i Toccata, de Francis Jean Marcel Poulenc.
-Mireia Tarragó, soprano, acompanyada al piano per Jordi Soler, interpretarà les peces A l'ombra del lledoner i Maig, ambdues d'Eduard Toldrà, i Mai i Notre amour, de Gabriel Fauré.

Pel que fa a la segona part del concert, l'Orquestra Simfònica del Conservatori interpretarà la Simfonia en mi menor n. 44, de Franz Joseph Haydn, i la Simfonia en re, de Juan Crisóstomo Arriaga. Per acabar, el Cor Jove i l'Orquestra interpretaran el Gloria de la missa en mi bemoll D. 950, de Franz Peter Schubert.



©2019 Ajuntament del Vendrell