03-01_SalmaldonTVwTelevisió el Vendrell ha estat la guanyadora del VIII Premi Diputació de Tarragona de televisions locals, un certamen que la institució intercomarcal convoca amb l'objectiu d'impulsar la tasca dels mitjans de comunicació tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l'Ebre. Els treballs premiats han estat Track el Vendrell, en la categoria de millor programa informatiu o de divulgació, i Salmaldon TV, com a millor espai d'entreteniment, magazín o de ficció.

El programa especial de gran format sobre l'edició del Concurs de Música Track del Vendrell del 2010 mostra tot el procés del certamen, incloent-hi els testimonis dels grups participants, el jurat, l'organització i tot l'equip tècnic implicat en els concerts que van tenir lloc durant dos caps de setmana.
En el cas de Salmaldon TV, presentat per Montse Solé i Montserrat Olivé, apropa la cultura a la nostra comarca a través de converses amb diferents artistes. Aquesta és la segona temporada que s'emet el programa.
Televisió el Vendrell rebrà 4.500 euros, és a dir, 2.250 euros per cada guardó. Amb aquests dos nous premis, el mitjà de comunicació vendrellenc ja acumula set distincions atorgades per la Diputació de Tarragona.
Enguany, la graella de premis l'ha completada Canal 21 Ebre, que s'ha endut dos accèssits: un en la categoria d'informatius, per l'espai Primera Columna, i l'altre en entreteniment, pel programa Gambusins.



©2019 Ajuntament del Vendrell