Dins del marc de "Treball als barris", programa d'acció social del Pla de Barris, es posaran en marxa tres accions formatives:

- Una Casa d'Oficis en què 16 alumnes, d'entre 16 i 30 anys, podran rebre formació en matèria d'audiovisuals (amb pràctiques a RTV el Vendrell) i manteniment i instal·lació de microinformàtica (amb pràctiques a instal·lacions municipals).

- Una nova edició del programa "+ x barris = + x joves" que té com a objectiu animar els joves a continuar els estudis per obtenir el títol d'ESO, fer batxillerat o cicles formatius. D'altra banda, també s'intentarà vehicular els joves que han abandonat el sistema educatiu cap a programes de formació professional per a l'ocupació. Hi podran participar 150 joves.

- Una nova edició del programa "+ x barris = + x dones" per al foment de la igualtat d'oportunitats en el mercat de treball adreçat a dones aturades del nucli antic del Vendrell. L'objectiu d'aquest projecte és inserir laboralment dones aturades mitjançant una atenció personalitzada. Hi podran participar 90 dones.

El regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, destaca que "amb aquestes accions es continua posant l'accent de recuperar l'interès per la formació de les persones i ajudar-les a trobar una feina amb unes condicions més sòlides".



©2019 Ajuntament del Vendrell