12-14_ue_tancat_acte_solidariEl passat diumenge 11 de desembre, aprofitant que no s'havia de jugar cap partit de futbol corresponent al Campionat de lliga de les diferents categories de futbol base, la UE Tancat del Vendrell va organitzar a les seves instal·lacions, per segon any consecutiu, la diada solidària i esportiva "Una joguina, un somriure". Aquest acte, que es prepara tenint en compte la proximitat de les festes de Nadal, té com a objectiu recollir aliments i joguines per tal d'ajudar totes les famílies i els infants que no tenen mitjans per poder celebrar el Nadal.

Tant al matí com a la tarda es van jugar diferents partits, els quals van servir perquè cada persona o entitat col·laborés aportant el seu granet de sorra. Cal dir que en cap moment es tenia en compte el resultat del partit, ja que el més important era la convivència i l'esportivitat, exemplificades en un objectiu comú: la solidaritat.

De bon matí, a partir de les 8.30 h, es van disputar diferents partits corresponents a les categories benjamí, prebenjamí i l'escola babys, que va comptar amb la participació i la col·laboració de diferents clubs de la comarca: el CE Vendrell, el CF L'Arboç, el CF Roda de Berà i el CF Calafell. Abans de marxar a dinar, a les 12.30 h, els polítics i els periodistes també van voler adherir-se a la festa i van jugar un partit, que va finalitzar amb un resultat de 2 a 5 favorable als periodistes. L'equip dels polítics estava format pel senador Josep Maldonado i pels regidors d'Educació i Ocupació, Kenneth Martínez, i el d'Esports, Sergi Teruel, de l'Ajuntament del Vendrell, a més d'altres exregidors i altres polítics, tant de l'àmbit local com comarcal.

L'equip de periodistes el formaven bàsicament l'equip d'Esports de Ràdio el Vendrell. Tot i això, l'alcalde del Vendrell, Benet Jané; el primer tinent d'alcalde, Martí Carnicer, i el regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, van preferir veure el partit des de la grada per tal de donar suport als seus col·legues del món polític.

A la tarda, a partir de les 16 h, va ser el torn del futbol femení i dels veterans.
D'una banda, les noies de la UE Tancat, tant les dels equips de futbol femení de les categories aleví i infantil com les del femení sènior, van disputar un gran partit, ja que van demostrar el gran potencial que té el futbol femení de l'entitat verd-i-blanca, fet que demostra que any rere any són cada vegada més les noies que se sumen per practicar i gaudir d'aquest esport.

L'últim partit de la jornada va enfrontar els veterans de la Penya Blaugrana de Coma-ruga amb una selecció formada per veterans del Baix Penedès. Cal dir que l'equip de la Penya Blaugrana estava capitanejat pel senador Josep Maldonado. El partit va finalitzar amb la victòria de la Penya Blaugrana de Coma-ruga per 5 a 3.

Al marge dels resultats, el president de la UE Tancat, José Luis Teruel, va destacar que la segona edició de la campanya "Una joguina, un somriure" va ser tot un èxit de participació, gràcies a la qual es van recollir més de 200 joguines i més de 150 kg d'aliments. Teruel també va donar les gràcies a la Creu Roja del Vendrell i a Càritas del Vendrell per la seva col·laboració a organitzar aquest acte, així com també va tenir unes paraules d'agraïment per a tots els clubs de futbol, entitats i persones que van col·laborar aportant el seu granet de sorra.



©2019 Ajuntament del Vendrell