11-30_Sorteig_benfic_Salva_RibaswAquest matí, el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, i Josep Maldonado, en representació de l'Associació Esportiva Salva Ribas, han donat a conèixer una iniciativa solidària que ha engegat aquesta entitat esportiva coincidint amb la proximitat de les festes nadalenques. En concret, l'Associació ha posat a la venda unes butlletes per participar en un sorteig d'un viatge, per a dues persones, per assistir amb l'expedició del FC Barcelona a un partit de lliga. La butlleta guanyadora haurà de coincidir amb les tres últimes xifres del sorteig de la loteria del 22 de desembre del 2011. L'afortunat o afortunada també rebrà una samarreta signada pel capità del FC Barcelona Carles Puyol.

Tal com han destacat el regidor d'Esports i el representant de l'Associació, el més important d'aquesta iniciativa és la seva finalitat benèfica, ja que els diners que es recullin de la venda de les butlletes es destinaran a pagar les quotes dels nens i les nenes de les escoles de futbol base del Vendrell i la comarca que, a causa de greus dificultats econòmiques familiars, no poden seguir practicant aquest esport.

Segons el regidor d'Esports, Sergi Teruel, aquest sorteig "és una bona oportunitat perquè els vendrellencs i les vendrellenques mostrin un cop més la seva solidaritat amb les famílies que ho estan passant més malament". Per la seva banda, Josep Maldonado s'ha mostrat convençut que la proposta de l'Associació Esportiva Salva Ribas tindrà una bona acollida entre la ciutadania i ha destacat que "com més butlletes es venguin, més nens i nenes es podran ajudar".

Les butlletes del sorteig, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell i del FC Barcelona, ja es poden adquirir a les botigues Esports Picnic i Fusteria Sanromà del Vendrell, i tenen un preu de 3 €.



©2019 Ajuntament del Vendrell