Els divendres 2 i 16 de desembre se celebrarà al Vendrell la iniciativa "Vine a fer un xut saludable". L'activitat començarà a les 16 h a la pista Johan Cruyff, ubicada a Mas d'en Gual, en la qual s'organitzarà un campionat de futbol. En aquell mateix espai es muntarà una taula informativa sobre temes de salut.

En aquesta ocasió, el xut saludable del divendres 2 de desembre estarà destinat a joves d'entre 12 i 15 anys, mentre que els participants del dia 16 de desembre hauran de ser més grans de 15 anys.

Aquesta vegada es confia a repetir la nombrosa participació d'altres edicions. L'activitat convoca uns 150 joves que, ja sigui competint o bé com a observadors, participen de manera activa en aquesta iniciativa.

Un dels objectius principals d'aquesta jornada és reflexionar amb els joves sobre els hàbits saludables i crear noves actituds en els diferents àmbits de la salut que els poden afectar, mitjançant una intervenció activa dels agents que treballen amb els joves i per a ells tot dinamitzant la jornada a través d'un campionat de futbol en el qual participen joves de tot el municipi. Al mateix temps, també es reforça la difusió del Servei d'Assessorament de l'Espai Jove de Salut del Vendrell, que està obert cada dijous de 18 h a 20 h al Centre cívic L'Estació.

Eva Moreno, regidora d'Infància i Joventut, ha destacat la importància d'aquest tipus d'activitat i ha afegit que "l'esport és molt bona eina per millorar les relacions entre les persones, crear vincles d'unió i fomentar uns costums saludables. Aquests són alguns dels objectius que es compleixen amb la iniciativa "Vine a fer un xut saludable"".

"Vine a fer un xut saludable" està organitzat de forma interdepartamental per la Regidoria de Convivència i Civisme a través del Programa de dinamització de joves (educadora de carrer) i per l'Espai Jove de Salut de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell