Les inscripcions per al taller de postals pop-up, que tindrà lloc aquest divendres 2 de desembre, continuen obertes.  L'activitat anirà a càrrec de l'artista japonesa Yukiko Murata i consisteix en la realització de postals en format tridimensional per tal de desitjar unes bones festes nadalenques a familiars i amics a través de la tècnica artística del pop-up (molt semblant a l'origami i la papiroflèxia). Aquesta activitat està adreçada a adults majors de 16 anys, tindrà un cost de 3 € per persona i s'oferirà en dues sessions d'una hora de durada, a les 18 hores i a les 19 hores, respectivament.

A més, durant les mateixes hores es duran a terme dues sessions del mateix taller, totalment gratuït, per a nens i nenes de 6 a 10 anys a càrrec del personal del Museu Deu.
Es poden apuntar als tallers tant les famílies que vulguin participar en el taller d'adults i en el taller infantil com també qualsevol adult sense nens o infants sols.
Les places són limitades, per la qual cosa cal realitzar una inscripció prèvia mitjançant l'abonament dels 3 € de cost del taller al Museu Deu.



©2019 Ajuntament del Vendrell