La matinada del passat dissabte es va detenir una persona per robatori amb força dins d'un immoble sense habitar del carrer de Sant Josep. Una patrulla de la Policia local s'hi va desplaçar després de rebre un avís d'un veí, i va veure que la porta del pàrquing estava forçada. Tot seguit, els agents van fer una inspecció del seu interior, on van trobar diverses bosses plenes de material preparat per endur-se'l (eines, aixetes, cablejat elèctric, etc.) i van localitzar una persona amagada darrere la porta d'un bany d'un dels pisos.

Aquesta persona va ser detinguda i traslladada a les dependències de la Policia Municipal per fer les diligències corresponents per presumpte delicte de robatori amb força. Més tard, el detingut va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per passar-lo a disposició judicial. El detingut és veí del Vendrell i respon a les inicials M.E.K.

La Policia local agraeix una vegada més la col·laboració ciutadana, que és cabdal per aconseguir bons resultats en matèria de seguretat, tal com ha estat en aquest cas.



©2019 Ajuntament del Vendrell