primers_auxiliswEls tres esplais municipals de la gent gran del Vendrell acolliran la xerrada 'Primers auxilis a la llar', que impartirà el personal de la Creu Roja. D'aquesta manera, el proper dimarts 15 de novembre a l'Esplai de la Gent Gran del Tancat es farà la primera d'aquestes sessions. La segona es farà el dimarts 29 de novembre a l'Esplai de la Gent Gran de Coma-ruga i la tercera, el divendres 16 de desembre a l'Esplai de la Gent Gran del Tívoli. Les tres conferències es realitzaran a les 16.30 h.

La xerrada 'Primers auxilis a la Llar' vol ajudar a resoldre aquelles situacions que ens podem trobar relacionades amb la salut i els primers auxilis que requereixen uns coneixements bàsics. Per aquesta raó, és essencial tenir en compte els conceptes elementals per tal de reaccionar de manera convenient segons cada cas.

Els objectius prioritaris de la conferència són adquirir uns coneixements bàsics de primers auxilis, ser capaços de prendre les decisions adequades en cada moment i conèixer com protegir-nos, alertar i socórrer les persones del nostre entorn.

Durant la jornada es realitzaran casos pràctics, es debatrà i es faran preguntes sobre els continguts exposats. Un formador de la Creu Roja explicarà com s'ha d'actuar davant de casos d'insolació, hemorràgies, lipotímies, cremades o intoxicacions, entre d'altres.

Aquesta activitat s'organitza des de l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell amb la col•laboració de la Creu Roja.



©2019 Ajuntament del Vendrell