El proper dimecres 9 de novembre, a les 16 hores, tindrà lloc al Museu Deu del Vendrell una nova sessió de les xerrades que, sota el títol "Parlem d'art", s'organitzen cada segon dimecres de mes en diversos espais culturals de la vila.

Aquestes xerrades, obertes tant al públic especialitzat com al públic general, tenen com a objectiu principal l'intercanvi d'idees i opinions sobre diverses temàtiques relacionades amb el món de l'art a través d'una tertúlia amena i distesa.

Així doncs, aquest mes de novembre és el torn del Museu Deu, que acollirà la xerrada-tertúlia sobre "Museus i Patrimoni" a càrrec de Joan Santacana i Mestre, penedesenc nascut a Calafell, professor titular de Didàctica de les Ciències Socials a la Universitat de Barcelona i investigador principal del Grup de recerca Didàctica de Patrimoni, museografia comprensiva i noves tecnologies (DIDPATRI).

La xerrada, que és gratuïta, està oberta a professionals del món de l'art, el patrimoni i la cultura, però també al públic en general, tant si es vol participar activament en la tertúlia com si s'hi assisteix només en condició d'oient.



©2019 Ajuntament del Vendrell