10-25_cloenda_projectes_dones_webAhir va tenir lloc a L'EINA l'acte de cloenda del programa "+ x barris = + x dones", emmarcat en el Pla de Barris del Vendrell per al foment de la igualtat d'oportunitats en el mercat de treball adreçat a dones aturades del nucli antic del Vendrell.

L'objectiu d'aquest projecte ha estat inserir laboralment dones aturades mitjançant una atenció personalitzada. El projecte es va iniciar fa un any amb una diagnosi detallada i individualitzada de les necessitats d'ocupació de cada dona, i a partir d'aquí es va desplegar l'itinerari d'actuacions necessàries per treballar la inserció laboral. El marc d'actuació ha girat al voltant de dos blocs d'accions concretes: un bloc d'atenció personalitzada i un bloc d'actuacions en grup que ha inclòs classes d'informàtica.

El projecte també ha comptat amb un servei d'acollida per als fills i filles menors de 3 anys de les usuàries mentre es desenvolupaven accions presencials i pràctiques a empreses.

Aquest projecte s'ha tornat a sol·licitar a la convocatòria de Treball als barris 2012, que en aquests moments està pendent de resolució.



©2019 Ajuntament del Vendrell