11_10_17_FiraCermica_02_webLa Fira de Ceràmica del Vendrell ha tancat una nova edició amb un gran èxit de públic durant els tres dies que va durar el certamen. El passeig de les Bòbiles va registrar una afluència molt notable i constant de visitants gràcies a la realització de les activitats per a infants paral·leles a la Fira en el mateix indret on hi havia els estands dels expositors. Al voltant de 2.200 nens i nenes van participar en la desena d'activitats proposades que tenien a veure amb el món de la ceràmica. Les activitats infantils, a diferència de l'any anterior que van tenir lloc a la plaça Nova, es van dur a terme al passeig. Aquest canvi va contribuir a fer créixer el nombre de persones que s'acostaven a la Fira per passejar, mirar i també per comprar en qualsevol de la vintena d'expositors que estaven instal·lats a la zona.

Si bé la situació de crisi econòmica també es va fer notar en el nombre de vendes assolides pels firaires, en general aquestes van ser bones, tal com demostra el fet que els visitants que marxaven del passeig de les Bòbiles s'emportaven alguna obra d'art única sota el braç, una peça decorativa o alguna joia feta amb fang.

Durant la Fira també es va aprofitar l'ocasió per donar informació sobre diverses activitats culturals del Vendrell, com són les exposicions de ceràmica que estan obertes al públic durant aquests dies, en aquest cas l'exposició de la VI edició de la Biennal de Ceràmica, que restarà oberta fins al proper 30 d'octubre a la Sala Portal del Pardo, i l'exposició que es pot visitar a la Galeria Camil·la Pérez Salvà fins al 12 de novembre, que porta per títol "15 de 40. Ceràmica contemporània".

La Fira de Ceràmica l'organitza el Patronat Municipal de Serveis Culturals i compta amb la col·laboració de diverses empreses de la zona que any rere any s'impliquen en el certamen per afavorir el dinamisme de la Fira i les vendes dels expositors.



©2019 Ajuntament del Vendrell