10-11_Fill_adoptiu6wLa Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell va acollir el passat dimarts 11 d'octubre l'acte solemne de nomenament de mossèn Josep Maria Barenys com a Fill Adoptiu de la vila. De mans de l'alcalde, Benet Jané, Mn. Barenys va rebre la insígnia d'or de la vila, així com el títol honorífic. L'acte va congregar nombrosos vilatans i vilatanes que van voler ser presents en aquest reconeixement, que s'ha celebrat per tal de segellar l'estret contacte que mossèn Barenys ha mantingut amb el Vendrell.

Josep Maria Barenys i Capellades va néixer a Maspujols (Tarragona), i des de l'any 1968 ha estat rector de la parròquia del Santíssim Salvador del Vendrell. Enguany ha deixat aquest càrrec per jubilació, tot i que a partir d'ara continuarà vivint al municipi.

A petició d'un conjunt de ciutadans i ciutadanes de la vila, el Ple municipal del passat 6 d'octubre va acordar per unanimitat atorgar el títol de Fill Adoptiu a mossèn Barenys en agraïment i reconeixement de la seva tasca desenvolupada durant aquests 43 anys al capdavant de la parròquia vendrellenca, mostrant en tot moment una gran estima pel nostre municipi i un gran respecte per les seves tradicions.



©2019 Ajuntament del Vendrell