11_09_28_InauguraCursEscolar_04wL'acte d'inauguració del curs escolar 2011-2012, organitzat conjuntament pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès i per la Regidoria d'Educació, va tenir també un moment per al reconeixement de l'esforç fet pels millors alumnes de secundària durant el curs passat.

El regidor d'Educació, Kenneth Martínez, va voler així premiar la dedicació dels alumnes que van treure les millors notes als seus respectius instituts i també al que va obtenir la millor nota de selectivitat de tots els centres del Vendrell.

Un a un van anar pujant a l'escenari per recollir de mans del regidor i dels diferents directors i directores dels centres un guardó especialment creat per a l'ocasió per l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa.

Millor alumna de l'Institut Mediterrània
Aida Morros

Millor alumna de l'Institut Andreu Nin
Sara Castro

Millors alumnes del Col·legi Sagrat Cor (ambdues amb la mateixa nota)
Mar Ortiz
Sandra Galán

Millor alumna de l'Institut Baix Penedès
Berta Borrell

Millor alumne de selectivitat dels centres del Vendrell
(Institut Baix Penedès)
Alejandro Alda

Així mateix, durant l'entrega dels reconeixements, Martínez va voler fer una menció especial per als alumnes de l'Institut Baix Penedès Mar Garcia i Juan Francisco Castillo, que també van obtenir unes notes força altes, només separades de la primera millor nota per unes dècimes.



©2019 Ajuntament del Vendrell