04-14_PdB_Oficina01_faanawL'Ajuntament del Vendrell ha rescindit el contracte d'arrendament del local ubicat a la plaça Nova que ha acollit els darrers anys l'oficina del Pla de Barris. Amb aquesta mesura, l'Ajuntament s'estalviarà prop de 40.000 euros, en concret 38.709,84 euros.

Aquesta decisió no implica la pèrdua de llocs de treball, perquè el personal que treballava en aquestes dependències passarà a desenvolupar les seves tasques en altres edificis. La ubicació definitiva de la nova oficina de Pla de Barris encara no és oficial. Tot i això, s'estan estudiant diverses opcions que tindrien un cost zero per a l'Ajuntament, ja que les futures dependències es traslladaran a un edifici de propietat municipal.

Laia Gomis, regidora del Pla de Barris, ha manifestat que "el tancament d'aquesta oficina és un símbol més de la voluntat de l'actual govern d'activar polítiques d'estalvi i eficiència en la seva gestió. En aquests moments de dificultats econòmiques, l'Ajuntament del Vendrell no es pot permetre el luxe de mantenir el lloguer d'un local per 4.838,73 euros al mes".

Gomis també ha assenyalat que "l'oficina del Pla de Barris a la plaça Nova ha complert la seva missió amb escreix. S'ha dignificat un espai i s'ha donat més vida al centre del Vendrell, però en aquests moments calia fer un pas endavant per retallar la despesa municipal'.

La regidora del Pla de Barris ha afirmat que amb accions com aquesta l'Ajuntament del Vendrell dóna exemple de la ferma voluntat de "contenir la despesa" i de ser "sensible a la realitat econòmica actual, prioritzant les polítiques dirigides a l'atenció de les persones".



©2019 Ajuntament del Vendrell