11_09_07_CulturaUrbanawEl proper dissabte 8 d'octubre, durant tot el dia, se celebrarà al Vendrell el primer certamen dedicat a la promoció de l'anomenada cultura urbana, l'art que es fa pels carrers i que cada cop compta amb més adeptes, sobretot entre els més joves. "El Vendrell. La Cultura Urbana" es trasllada així al dissabte 8 d'octubre, ja que inicialment estava previst per al primer dissabte del mes.

La jornada es desenvoluparà al passeig de les Bòbiles i comptarà amb activitats de tot tipus relacionades amb l'art urbà per tal de "potenciar una part de la cultura que no trobem en els circuits habituals de difusió artística, però que no deixa de ser interessant i atractiva", segons ha explicat la regidora de Joventut, Eva Moreno.

Hi haurà la participació de diversos experts, així com també de joves de 16 a 35 anys interessats en la cultura urbana, i estarà obert al públic en general. La jornada tindrà lloc a partir de les 11 del matí al passeig de les Bòbiles i les activitats s'allargaran fins a la nit.

Hi ha activitats per a les quals es requereix inscripció prèvia i d'altres en les quals tan sols cal acostar-se a la riera i participar-hi. És el cas, per exemple, del concurs de grafits, en què els participants hauran de presentar un esbós del dibuix que volen fer i d'aquests se'n seleccionaran vint, que seran els que finalment cobriran les parets de la riera de la Bisbal. Amb aquesta activitat, alhora, es contribuirà a dignificar l'espai. A més, els dibuixos que s'hi facin, estaran relacionats amb el Vendrell i els seus emblemes més característics.

Les inscripcions per a les diferents activitats ja estan obertes. Per al concurs de grafits, per al Mercat d'art i per al Supermercat d'art es tancaran el 16 de setembre, mentre que per a la batalla de MC i el concurs de breakdance es tancaran dos dies abans del certamen, el 6 d'octubre. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web www.elvendrell.cat i es pot demanar més informació al correu elvendrell.laculturaurbana@gmail.com.

"El Vendrell. La Cultura Urbana" el duen a terme les regidories de Cultura, Joventut i Convivència i Civisme juntament amb l'àrea del Pla de Barris.



©2019 Ajuntament del Vendrell