11_08_31_DesclassificatswEl Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell proposa una programació més diversa que mai per als últims mesos de l'any. Aquesta és una de les principals característiques de la nova temporada, corresponent al segon semestre de l'any, que s'ha presentat aquest dimecres al mateix teatre amb la presència del regidor de Cultura del Vendrell, Albert Solé; el gerent de l'espai, Oriol Nicolàs, i la responsable de la programació, Ció Pallarès.

Enguany per primer cop s'introdueix al teatre un espectacle essencialment musical, com és el concert del grup Els Catarres (el divendres 28 d'octubre a les 22 h) i també és novetat la sortida del TÀG al carrer amb l'espectacle de clown "De paso", que servirà de presentació de la nova temporada, aquest proper dissabte 3 de setembre a les 22h a la Rambla de Josep Cañas.

Com ha volgut destacar el regidor Albert Solé, s'ha continuat la línia de prioritzar la qualitat en les propostes que es fan des d'aquest espai municipal. Per a Solé, "el TÀG ha de ser un teatre proper a la comarca" tant respecte al públic potencial al qual es dirigeix com per donar cabuda a les propostes artístiques que sorgeixin del territori. En aquest sentit, la nova temporada dóna continuïtat al projecte "+ escena", per potenciar companyies semiprofessionals de qualitat, amb l'obra L'auditor, de la formació de Calafell La K-mama (el dissabte 26 de novembre a les 22 h).

Pel que fa al teatre professional, el proper dissabte 17 de setembre a les 22 h el TÀG rebrà la visita d'Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla amb Desclassificats, una obra de Focus que ha fet temporada a la Sala Villarroel. El divendres 7 d'octubre serà el torn de veure en acció una de les pallasses més internacionals del país, la vallenca Pepa Plana i el seu espectacle Penèlope. Serà una de les últimes oportunitats de veure la Pepa Plana al nostre país, ja que el 2012 inicia una gira de dos anys per tot el món amb un nou projecte.

El diumenge 9 d'octubre a les 12 h serà el torn del teatre familiar amb El fantasma mentider, un espectacle de titelles gegants i actors amb llum negra.

La comèdia tornarà al TÀG el divendres 11 de novembre a les 22 h amb els ex-Teatre de Guerrilla Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, i la seva obra No som res.

El regidor de Cultura ha volgut destacar que el TÀG ja s'ha fet un lloc en el panorama cultural de la vila i que continua treballant per obrir-se a nous públics tot participant activament en les xarxes socials i en general estant amatent a les últimes novetats que circulen per internet. Un exemple d'això és la inclusió en el programa del concert d'Els Catarres, un grup que deu el seu èxit a la dinàmica del ciberespai.

La venda anticipada per als espectacles de pagament s'iniciarà aquest dilluns 5 de setembre a través dels sistemes habituals, el Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com) i, presencialment, de les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24; 977 66 56 84). Les entrades per als espectacles familiars es vendran la mateixa setmana de la representació.

La taquilla del teatre obrirà per venda d'entrades els dies de funció una hora abans que aquesta comenci.



©2019 Ajuntament del Vendrell