La Regidoria de Via Pública està estudiant diverses accions per millorar la senyalització d'accés a l'Hospital del Vendrell i a l'Auditori Pau Casals, després de rebre l'informe del RACC i les opinions d'alguns ciutadans sobre certes mancances en aquesta senyalització. Primer de tot, cal tenir en compte que l'informe del RACC se centra en la senyalització de les vies interurbanes (és a dir, aquelles que no són de titularitat de l'Ajuntament). Tot i això, la Regidoria de Via Pública vol reforçar la senyalització en la trama urbana per facilitar l'accés a aquests dos equipaments públics. D'altra banda, aquest reforçament de la senyalització també vol evitar les confusions que generen el cercador de llocs d'Internet Google Maps i determinats localitzadors GPS, que situen incorrectament l'Hospital del Vendrell a la zona de la Residència d'avis de la Muntanyeta.

Per tot això, hi ha el projecte de posar tres nous senyals per indicar el camí cap a l'Hospital del Vendrell: l'un al pas inferior de l'antiga N-340, un altre a la rotonda de la carretera de Barcelona a l'altura del c/ Margalló i un altre abans d'arribar a la rotonda del centre d'oci Les Mates. També s'enviarà una carta als responsables de Google i de determinades marques de navegadors GPS perquè corregeixin la localització del centre hospitalari.
Pel que fa a la millora de la senyalització de l'Auditori Pau Casals, el departament de Via Pública trametrà una petició als titulars de les carreteres afectades perquè s'indiqui la ubicació d'aquest equipament des de la sortida de l'autopista Pau Casals a la carretera de Sant Salvador. També hi ha en projecte fer millores en la senyalització d'aquest equipament cultural a la mateixa avinguda Palfuriana.
El regidor de Via Pública, Ricard Jovani, declara que "a mesura que es tinguin els recursos econòmics necessaris s'aniran desenvolupant aquestes accions de millora i s'estudiaran altres casos per tal de millorar la localització dels diferents equipaments públics que hi ha al municipi". L'objectiu és "facilitar l'accés a tothom i evitar confusions que sobretot afecten les persones que ens visiten puntualment i que desconeixen el territori".



©2019 Ajuntament del Vendrell